Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

 


 

Με την δύναμη του Τριαδικού Θεού καταφέραμε και φέτος να προσφέρομε οικονομική ενίσχυση σε συνανθρώπους  μας που στερούνται ακόμα και  τα ελάχιστα αναγκαία για την ζωή τους.

 

     Ο εφημέριος και Πρόεδρος της Φιλοπτώχου πατήρ Βασίλειος Φιλιππάκης και τα  τακτικά μέλη της  συγκεντρωθήκαμε στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο προκειμένου να ασχοληθούμε με θέματα που απασχολούν πολλούς συνανθρώπους μας.

      Ετσι λοιπόν και φέτος με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, η ενορία μας, στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα  βιοποριστικά προβλήματα.

     Ευχαριστούμε όλους, επώνυμους και ανώνυμους που έστω και από το υστέρημά τους, ενισχύουν το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο και τους ευχόμεθα ο Θεός να τους ανταμείβει δια πρεσβειών της Υπεραγίας  Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

 

  Δύσκολο το έργο της προσφοράς και δυστυχώς αυξάνονται όλο και περισσότερο οι ανάγκες για να επουλωθούν οι πληγές της φτώχειας, της  δυστυχίας, της αρρώστιας, της μοναξιάς.                  

 

       Ευχόμαστε ολόψυχα η γέννηση του Θεανθρώπου να ζεστάνει την καρδιά όλων μας και να μας χαρίσει ελπίδα, φώτιση, υγεία και ο Νέος Χρόνος να φέρει την αγάπη και την ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου