Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

 

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ
 ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 
ΤΗΣ  ΕΝΟΡΙΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ   ΛΑΤΟΜΙΤΙΣΣΗΣ

 

 


Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός  κατά την Δευτέρα Του Παρουσία, θα κρίνει την ανθρωπότητα με το μέτρο της αγάπης, με έργα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους αδελφούς μας.

 

Το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας μας επιτελεί Φιλανθρωπικό έργο με καθημερινή προσφορά σε συνανθρώπους  μας που στερούνται και τα ελάχιστα αναγκαία για την ζωή τους.

 

     Λόγω των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού covid19 ο Πρόεδρος και τα μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου της Παναγίας Λατομιτίσσης  συγκεντρώθηκαν στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο μόνο τα τακτικά μέλη  προκειμένου να ασχοληθούν με θέματα που απασχολούν πολλούς συνανθρώπους μας.

        

 Ετσι λοιπόν και φέτος με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, η ενορία μας, στάθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οξύτατα  βιοποριστικά προβλήματα.

 

     Ευχαριστούμε όλους, επώνυμους και ανώνυμους που έστω και από το υστέρημά τους, ενισχύουν το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο και τους ευχόμεθα ο Θεός να τους ανταμείβει δια πρεσβειών της Υπεραγίας  Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

 

  Δύσκολο το έργο της προσφοράς και δυστυχώς αυξάνονται όλο και περισσότερο οι ανάγκες για να επουλωθούν οι πληγές της φτώχειας, της  δυστυχίας, της αρρώστιας, της μοναξιάς.                  

 

       Ευχόμαστε ολόψυχα η γέννηση του Θεανθρώπου να ζεστάνει την καρδιά όλων μας και να μας χαρίσει ελπίδα, φώτιση, υγεία και ο Νέος Χρόνος να φέρει την αγάπη και την ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

Καλό και ευλογημένο Δωδεκαήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου