Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

ΚΥΡΙΑΚH 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ 

ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 

ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΛΑΤΟΜΙΟΥ

 


 


 



 








 



         Στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο  της  ενορίας μας, μετά το πέρας της  Θείας Λειτουργίας,  ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης  τέλεσε τον  αγιασμό  με την  έναρξη των  δωρεάν μαθημάτων 2020 – 2021.

 

 

Την Θεία Λειτουργία και τον αγιασμό των μαθημάτων παρηκολούθησαν πολλοί καθηγηταί, μαθηταί και γονείς.  

 

 

     Ο εφημέριος του Ιερού Ναού, τέλεσε τον Αγιασμό της ενάρξεως των μαθημάτων στον προαύλιο χώρο του Κουκουναρείου Πνευματικού Κέντρου, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας της υγείας για τον COVID 19. Τόνισε ιδιαίτερα ότι απαραίτητη θα είναι η χρήση μάσκας την ώρα των μαθημάτων, εφ όσον το επιτρέπει ο καιρός θα είναι ανοικτά όλα τα παράθυρα της αίθουσας, θα τηρούνται οι αποστάσεις, και απαραίτητη  η χρήση αντισηπτικών χεριών κατά την είσοδο όλων στην αίθουσα.

 

    Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει κάθε χρόνο έως  ότου ολοκληρωθεί το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων.

 

       Στην ομιλία του ο εφημέριος, φανερά προβληματισμένος και επιφυλακτικός  εν όψει της πανδημίας, προέτρεψε τους γονείς των παιδιών λέγοντάς τους ότι  πρέπει να έχετε άμεση   επικοινωνία   με τους   καθηγητές  και να  μαθαίνετε  πως   πηγαίνουν οι επιδόσεις   των παιδιών σας.

 

Ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο και δύναμη τόσο  στους  μαθητάς όσο και στους γονείς,  ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ονομάζοντάς τους ανιδιοτελείς στρατιώτες που θα αφιερώσουν κάποιο χρόνο  για να διδάξουν και φέτος τα μαθήματα στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας Λατομιτίσσης. Ολοι πήραν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

 

     Κλείνοντας την τελετή ζήτησε  να αρχίζουν πάντα με προσευχή όλα τα μαθήματα και να  διατηρούν τους  χώρους   καθαρούς όπως   διατηρούμε   καθαρά  τα σπίτια μας  

 

Καλή  και ευλογημένη σχολική  - εκπαιδευτική  χρονιά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου