Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ

 ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ  ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
 ΚΑΙ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 – 2014

      Στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο  της ενορίας μας, την Κυριακή το πρωϊ  μετά το πέρας της  Θείας Λειτουργίας, ετελέσθη αγιασμός  επί τη ενάρξη των μαθημάτων 2013 – 2014, από τον εφημέριο του Ιερού μας Ναού π. Βασίλειο Φιλιππάκη. 



Πολλοί μαθηταί, καθηγηταί και γονείς  προσήλθαν στην τέλεση του αγιασμού για να συμμετάσχουν στην έναρξη  των μαθημάτων που θα διδάσκονται αφιλοκερδώς  στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο  Λατομιτίσσης. 












Ο εφημέριος του Ναού π. Βασίλειος, ο οποίος  εμφανώς συγκινημένος  αυτή την ημέρα, μιας και είναι ο δημιουργός και άγρυπνος φρουρός στην όλη διοργάνωση, - μας άνοιξε την καρδιά του,- στην ομιλία του μετά το πέρας του Αγιασμού.  Αρχισε με τις ευχές  και τις ευλογίες  που έχει η ενορία μας από τον Μητροπολίτη μας κ. ΜΑΡΚΟ,  και συνέχισε  απευθυνόμενος σε όλους  με  τα εξής λόγια: Εύχομαι καλή πρόοδο και δύναμη τόσο στους μαθητάς όσο και στους γονείς,  ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ονομάζοντάς τους στρατιώτες ανιδιοτελείς που θα αφιερώσουν κάποιο χρόνο  για να διδάξουν τα μαθήματα αφιλοκερδώς στο Κουκουνάρειο.

Καταλήγοντας τόνισε ότι, εδώ ο χώρος   που θα  προσέρχεσθε  καθημερινά   δεν θα πληρώνει    κανένας  τίποτα.   Όμως   θα   πρέπει    οι γονείς  να έχουν άμεση   επικοινωνία   με τους   καθηγητές  να  μαθαίνουν πως   πηγαίνουν οι επιδόσεις   των παιδιών τους. Επίσης   ζήτησε  να  διατηρούν τους  χώρους   καθαρούς όπως   διατηρούμε   καθαρά  τα σπίτια μας.  Η επικοινωνία με τους καθηγητάς   είναι   απαραίτητη και επιβάλλεται από όλους τους γονείς.

Κλείνοντας απευθύνθηκε σε όλους τους  διδάσκοντας τα μαθήματα τονίζοντας ότι καλό θα είναι πριν αρχίσουν το κάθε μάθημα να γίνεται προσευχή. Ας μη λησμονούμε το «Από Θεού άρξασθε».

Σε όλους στο τέλος μοίρασε  το Πρόγραμμα των μαθημάτων που θα διδάσκονται  καθημερινά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου