Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

M. ΠΑΡΑΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ

Ωρα 12.00 ακριβώς τα μεσάνυχτα και όλοι οι νέοι και οι νέες αλλά και οι μεγαλύτερης ηλικίας ενορίτες της Παναγίας της Λατομίτισσας έδωσαν το παρόν στον στολισμό του Επιταφίου. Γεμάτοι όλοι με όρεξη και ενέργεια να προσφέρουν τη βοήθειά τους για ότι καλύτερο. Πρώτος και υπεύθυνος για όλα ο εφημέριος π. Βασίλειος που συμμετείχε σε όλες τις αποφάσεις που έπρεπε να πάρομε για την σωστή τοποθέτηση των λουλουδιών.
 


















Τα νεότερα παιδιά  με κλωστή και βελόνα κένταγαν τις βιόλες σε ρέστες. Τι ομορφιά, να βλέπεις τα αγόρια και τα κορίτσια να συμμετέχουν και να ακούν παράλληλα τα κορίτσια να κάνουν πρόβα για να είναι έτοιμες  για τα εγκώμια το βράδυ της Μ. Παρασκευής.Η θυγατέρα του ιερέα Νικολέττα προετοίμασε τα κορίτσια, έκανα πρόβες αρκετές και θα συνεχίσουν κλείνοντας ραντεβού για τις 12.30 μ.μ. σήμερα το μεσημέρι. 
Τέλος ο πάτερ Βασίλειος για να  ευχαριστήσει τους συμμετέχοντας στον στολισμό του Επιταφίου πρόσφερε σε όλους κρασοψυχιά. Είναι αντίδωρο βουτηγμένο σε κρασί. Πάρα πολύ ωραίο και τονωτικό αυτές τις   δύσκολες και κοπιαστικές στιγμές. Σήμερα ωρα 11.00 το πρωϊ η Αποκαθήλωση με εκτενέστερο ρεπορτάζ και  πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου