ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025
Ο ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΛΑΤΟΜΙΟΥ
Εορτάστηκε και φέτος μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης στην ενορία μας η εορτή του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται πλησίον της Παναγίας Λατομίτισσας.
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας.
Από τα κοντινά σχολεία προσήλθαν το 4ο Γυμνάσιο, το Καρράδειο Δημοτικό σχολείο, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.ΧΙΟΥ, το ΙΕΚ Νοσηλευτικής και ΕΚΑΒ του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου και το Ειδικό σχολείο, συνοδευόμενα από τους Διευθυντάς και τους Εκπαιδευτικούς τους.
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού ευχαρίστησε τους Διευθυντάς των Σχολείων τους δασκάλους και μαθητές που παρευρέθησαν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό καθώς και όλο τον κόσμο.
Πολλοί φιλέορτοι Χριστιανοί προσήλθαν να τιμήσουν τις Ιερές Ακολουθίες, τόσο την παραμονή όσο και την ημέρα της εορτής.
Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΤΟΜΙΟΥ
Εορτάστηκε και φέτος μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης στην ενορία μας η εορτή του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται πλησίον της Παναγίας Λατομίτισσας.
Ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης και ο π. Βασίλειος Μανάρας τέλεσαν την παραμονή της εορτής τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό.
Αύριο Κυριακή θα τελεστεί ο Ορθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΙΟ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΑΤΟΜΙΤΙΣΣΑ
ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Μετά την Θεία Λειτουργία στην Παναγία Λατομίτισσα ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κουκουναρείου Πνευματικού Κέντρου.
Παρόντες ήταν ο Ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ κ. Χαράλαμπος Ψαρόπουλος με την σύζυγό του καθώς και ο κ. Παντελής Μπουγδάνος Περιφ. Σύμβουλος με την σύζυγό του.
Συγκινημένος ο εφημέριος που αποφάσισε να ανοίξει και πάλι το Πνευματικό Κέντρο το οποίο είναι δημιούργημά του.
Τα μαθήματα θα αρχίσουν από την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου.
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου