Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ 
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΛΑΤΟΜΙΤΙΣΣΗΣ


Σήμερα Πέμπτη 19/4/2012 το μεσημέρι για δεύτερη φορά επισκέφθηκε την ενορία μας η 20μελης ομάδα των παιδιών με αναπηρία προερχόμενη από τον Δήμο Αλίμου. Αν και η επόμενη συνάντηση για την υποδοχή των παιδιών  στην ενορία ήταν  την Παρασκευή, - μία ημέρα μετά,  - παρ' ολα αυτά κατάφερε  ο εφημέριος του Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης και οι κυρίες της Φιλοπτώχου,  και κινητοποιήθηκαν ευπρόσδεκτα να συμβάλλουν και να βοηθήσουν  στην άψογη και σωστή φιλοξενία των παιδιών στο γεύμα αγάπης. 


Φωτογραφήθηκε όλη η ομάδας στην Κεντρική είσοδο του Ιερού Ναού μαζί με τους δύο ιερείς που συντέλεσαν στην ομαλή διοργάνωση και φιλοξενεία  του γεύματος αγάπης.

  Με τη χαρά ζωγραφισμένη  στα πρόσωπά τους  στην φωτογραφία με τον εφημέριο του Ναού π. Βασίλειο Φιλιππάκη στον προαύλειο χώρο της Παναγίας Λατομιτισσας.
Οπως έχομε αναφέρει και στην χθεσινή μας ανάρτηση, το γεύμα το πρόσφερε η Ιερά  Μητρόπολις Χίου με την πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου  Χίου κ. Μάρκου. Ο π. Νικόλαος Μακρής μετέφερε  τα φαγητά και ετοιμάστηκαν όλα όπως έπρεπε στα τραπέζια του Κουκουνάρειου  Πνευματικού Κέντρου. 
Ενα πλούσιο γεύμα απόλαυσε η ομάδα των παιδιών, ενώ ακολούθησε  το φρούτο και τα γλυκά που μερίμνησε  ο π. Βασίλειος Φιλιππάκης ακόμα και την τελευταία στιγμή.
Αποχώρησε  όλη η ομάδα  ευχαριστημένη  προτείνοντας στον ιερέα να χτυπήσει πάλι τις καμπάνες χαρμόσυνα  όπως έκανε και την προηγούμενη ημέρα. Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη  που συγκινήθηκαν όλοι όταν αποχωρούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου