Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

 κατά την Δευτέρα Του Παρουσία, θα κρίνει την ανθρωπότητα με το μέτρο της αγάπης, με έργα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης
 προς τους δοκιμαζόμενους αδελφούς μας.

 


Το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας μας επιτελεί Φιλανθρωπικό έργο με καθημερινή προσφορά σε συνανθρώπους  μας που στερούνται και τα ελάχιστα αναγκαία για την ζωή τους.

 

   Ο Πρόεδρος π. Βασίλειος Ν. Φιλιππάκης και   τα τακτικά μέλη της Φιλοπτώχου της Παναγίας Λατομιτίσσης  συγκεντρώθηκαν στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο προκειμένου να ασχοληθούν με θέματα που απασχολούν πολλούς συνανθρώπους μας.

        

         Απεφάσισαν παραμονές Πάσχα να προσφέρουν σε αρκετές οικογένειες οικονομική ενίσχυση  στην ενορία μας αλλά και σε άλλες ενορίες.

 

     Ευχαριστούμε όλους, επώνυμους και ανώνυμους που έστω και από το υστέρημά τους, ενισχύουν το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο και τους ευχόμεθα ο Θεός να τους ανταμείβει δια πρεσβειών της Υπεραγίας  Δεσποίνης ημών Θεοτόκου.

 

  Δύσκολο το έργο της προσφοράς και δυστυχώς αυξάνονται όλο και περισσότερο οι ανάγκες για να επουλωθούν οι πληγές της φτώχειας, της  δυστυχίας, της αρρώστιας, της μοναξιάς.                  

 

       Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση  και Καλό Πάσχα. Είθε ο Χριστός να μας δώσει την δύναμη να πετύχουμε τη δική μας πνευματική Ανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου