Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

 ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ

 ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑΣ-ΣΥΖΥΓΟΥ 

 ΠΡΩΤΟΠΡ.  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ν. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

 

           

 

  Πέρασαν κι όλας 40 ημέρες και πλέον από την εκδημία της αγαπημένης μας πρεσβυτέρας  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ  συζύγου του εφημερίου της ενορίας μας πρωτοπρεσβύτερου Βασιλείου Φιλιππάκη.

           Ολοι εμείς που συναναστρεφόμαστε μαζί της δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Κωνσταντία  δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ήξερε πάντα να μας κάνει να γελάμε και να μας συμβουλεύει σε πολλά  θέματα.

    Σήμερα 30 Απριλίου 2023 τελέστηκε εις μνήμην της το 40νθήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Παναγίας Λατομίτισσας. Στενάχωρη και  δύσκολη η σημερινή Κυριακή για όλους  μας.  Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην δακρύσει. Τόσο οι ομιλητές που αναφέρθηκαν στο πρόσωπο της σεμνής και ταπεινής πρεσβυτέρας, όσο και ο ιερέας σύζυγός της με τα όμορφα και ειλικρινή λόγια του για την αγαπημένη του σύζυγο πρεσβυτέρα  Κωνσταντία  συγκινήθηκε όλο το εκκλησίασμα. Πλήθος κόσμου που γνώριζαν και εκτιμούσαν την πρεσβυτέρα ήρθαν  να τιμήσουν την μνήμην της.

        Στην Θεία Λειτουργία μαζί με τον εφημέριο πατέρα  Βασίλειο Φιλιππάκη  ήταν και ο πατήρ Αργύριος Μυλωνάς. Αργότερα προσήλθαν να τιμήσουν την μνήμην της ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος  Επιτροπάκης, ο π. Ιωάννης Μπογής, ο π. Αντώνιος Τσουκαλάς, ο π. Κήρυκας Φαράκλας και ο π. Αλέξανδρος Μπογής.

Ευχόμαστε στον εφημέριό μας παπά Βασίλη  και  στην μονάκριβη θυγατέρα τους Νικολέττα  θερμά συλλυπητήρια, καλή δύναμη  και καλό παράδεισο να έχει η αγαπημένη μας  Κωνσταντία. ΑΙΩΝΙΑ ΑΥΤΗΣ  Η ΜΝΗΜΗ. 

 





















 


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου