Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥNO

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018



ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗ

       Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Λατομιτίσσης τελέσθηκε πενθίμως και ιεροπρεπώς το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου  

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗ 
Μεγάλου Ευεργέτου της ενορίας

      Παρέστησαν  στο Ιερό Μνημόσυνο η αγαπημένη του κόρη Ευαγγελία, τα αδέλφια του αειμνήστου κ. Αντώνης και κ. Κλαίρη Κουκουνάρη, ο ανηψιός του Δημήτρης Στεφάνου Κουκουνάρης, και πλήθος κόσμου τιμώντας την μνήμη του.
        Επίσης  την μνήμη του τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Χίου  κ. Σταμάτης Κάρμαντζης μετά της συζύγου του,  ο Δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελής Μπουγδάνος,   ο πρ. Δήμαρχος κ. Πέτρος Παντελάρας μετά της συζύγου του, η κ. Ισαβέλλα Μπουρνιά και ο αδελφός της Πρόεδρος Ομογενών Αμερικής  κ. Παντελής Μπουρνιάς, ο κ. Μάρκος Ανδριώτης εκ μέρους των Ομογενών της Αμερικής, ο κ. Παντελής Λαμπρινούδης,  ο κ. Γιάννης Μανάρας εκπρόσωπος του κ. Μηταράκη, πολλοί μαθηταί αλλά και καθηγηταί των μαθημάτων που διδάσκονται εις το Κουκουνάρειο, και πολλοί άλλοι επώνυμοι τους οποίους ζητούμε συγγνώμη εάν παραλείψαμε.




      

O ανωτέρω  Σταυρός μετά το θάνατο του αειμνήστου Γεωργίου Δημ. Κουκουνάρη απεστάλη από το Οικουμενικό Πατριαρχείο  εις μνήμη του διότι είχε το Οφφίκιο του Οστιαρίου, -Αξίωμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.-  Η οικογένεια θεώρησε σωστό να παραμείνει ο Σταυρός  για φύλαξη και ευλογία  στον χώρο που ο αείμνηστος  έφτιαξε έχτισε και φέρει το όνομά του και θα είναι οι συνεχιστές του έργου. 
       Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας και του 40νθήμερου Μνημοσύνου  o κ. Παντελής Μπουρνιάς  Πρόεδρος Ομογενών Αμερικής ομίλησε με γλαφυρά λόγια για το πρόσωπο του αειμνήστου,  καθώς και ο Περιφερειάρχης  Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης.  Επίσης φανερά συγκινημένος ο ιερέας π. Βασίλειος αναφέρθηκε για το έργο και τις δωρεές του αειμνήστου Μεγάλου Ευεργέτη της ενορίας μας.
      Τέλος στην αίθουσα του Κουκουνάρειου Πνευματικού Κέντρου σε  όλο το εκκλησίασμα προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα γλυκά, αλμυρά και ζεστός καφές.  Ευχόμαστε  ολόψυχα να είναι αιωνία η μνήμη του και η Υπεραγία Θεοτόκος να σκεπάζει και να προστατεύει ολόκληρη την οικογένειά του που τόσο πολύ αγαπούσε ο αείμνηστος Γεώργιος Δημ. Κουκουνάρης.
      Στο πίσω μέρος του Κουκουνάρειου Πνευματικού Κέντρου  η θυγατέρα του Ευαγγελία μαζί με τον κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Γεωπόνο κ. Μιχαήλ Μποναφάτσο και τον ιερέα π. Βασίλειο φύτεψαν μία ελιά, -  που συμβολίζει τη χριστιανική μητέρα που με τους καρπούς της αγάπης της, τα παιδιά της πλουτίζει το σπιτικό της - εις μνήμη του αειμνήστου Μεγάλου Ευεργέτου της ενορίας μας  Γεωργίου Κουκουνάρη.









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου