Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019


ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΟΡΤΗΣ 

ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ 




















 Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 το απόγευμα εορτάστηκε με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου Λατομίου. 

Το πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης μαζί με τον Αρχιμανδρίτη π. Πλάτωνα Καρνέρη.

Αθρόα και φέτος η προσέλευση του κόσμου  από διάφορα μέρη του τόπου μας εκπληρώνοντας ο καθένας ξεχωριστά το τάμα του με κάθε τρόπο μιας και ο Αγιος Φανούριος είναι πολύ γνωστός για τα θαύματά του.

    Εψαλλε η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής του Κουκουναρείου Πνευματικού Κέντρου  της ενορίας μας, υπό την Διεύθυνση του Χοράρχου και Πρωτοψάλτη κ. Θεόδωρου Κουτσούδη.

      Την κυριώνυμον ημέραν ο Ορθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα αρχίσει ώρα 7.00 π.μ. καθώς και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου.

      Ημέρες πολλές πριν την χάρη του Αγίου, πρόθυμες όπως πάντα άλλωστε οι κυρίες με πρόγραμμα και με συνεννόηση είχαν αρχίσει τον καθαρισμό με κάθε λεπτομέρεια. Έπλεναν, έτριβαν, γυάλιζαν, καθάριζαν τα πάντα για να είναι όλα στην εντέλεια κατά την εορτή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου