Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

Το  Γένος   Μαλαχιά

Αν και δεν έχομε συνέλθει ακόμα από τον απρόσμενο χαμό της αγαπημένης και λατρευτής μας  μητέρας 

ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ  ΝΙΚ.  ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

Θεωρούμε  υποχρέωση  και καθήκον μας να ευχαριστήσομε και δημόσια το  Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Σκυλιτσείου  Νοσοκομείου Χίου  για την επιστημονική τους  κατάρτιση, στις δύσκολες  στιγμές  που  πέρασε  η αγαπημένη μας μητέρα.
 Ιδιαίτερα  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  άριστους και ικανούς  επιστήμονες ιατρούς,  κ.κ. Αθανάσιο Καρτάλη,  Βασίλειο Βασιλειάδη και Γεώργιο Νομικό, καθώς επίσης  τον υπεύθυνο της Μ.Α.Φ. κ. Αρη Ζούντα  και το νοσηλευτικό προσωπικό της, για την  ανθρώπινη  συμπαράσταση που μας επέδειξαν  όλες τις ημέρες  νοσηλείας της  στο  Κρατικό Νοσοκομείο Χίου.
Επίσης εκείνους  που  μας επισκέφθηκαν και καθημερινά  ενδιαφέρονταν για την  πορεία της υγείας  της, αλλά περισσότερα απ’ όλα  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. ΜΑΡΚΟ, ο οποίος,  μόλις πληροφορήθηκε  το συμβάν της αγαπημένης μας μητέρας έσπευσε αμέσως να την επισκεφθεί στο Νοσοκομείο,  να συνομιλήσει μαζί της,  να μας εμψυχώσει και να μας ευχηθεί καλή   δύναμη να μας   δίνει  ο Μεγαλοδύναμος Θεός.
Τον ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα  που  προσήλθε και κατά την εξόδιο ακολουθία, αλλά και  η ομιλία  που  απηύθυνε  σε όλο το εκκλησίασμα  ήταν πολύ συγκινητική.   Η προσέλευση  μιας μεγάλης μερίδας   του Ιερού κλήρου  τεράστια, και οι ευχές  όλων  κατά την εξόδιο ακολουθία, της λατρεμένης μας και αείμνηστης μητέρας Δέσποινας μας συγκίνησαν επίσης.
Ευχαριστούμε επίσης τον Ταξίαρχο της 96 ΑΔΤΕ Χίου κ. Μενέλαο   Μεϊμάρη ο οποίος στην παράκλησή μας για άμεση προσφορά αίματος  αμέσως ανταποκρίθηκε και μας εξυπηρέτησε.  Επίσης δεν θα πρέπει να παραλείψομε να ευχαριστήσομε τον Διοικητή της Τροχαίας Χίου κ. Ντούπη ο οποίος διέθεσε όργανα της τάξεως κατά την ώρα της εξοδίου ακολουθίας για την ρύθμιση της  κυκλοφορίας.
Τέλος δεν θα πρέπει να παραλείψομε να ευχαριστήσομε θερμά  από τα βάθη της καρδιάς  μας όλο τον κόσμο που μας  συμπαραστάθηκε  και μας τίμησε με την παρουσία του στην εξόδιο ακολουθία, τους καταθέσαντας  χρηματικά ποσά εις  μνήμην της,  εις το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας, - που τόσο ενδιαφέρονταν και ενίσχυε η μεταστάσα, -  τους  αναρίθμητους συμπολίτες μας που  μας τηλεφώνησαν, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το Εξωτερικό, αλλά και την Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας   Παναγίας Λατομιτίσσης, καθώς και τις Κυρίες της Φιλοπτώχου  του ως άνω Ιερού Ναού, για την έκδοση και ανάγνωση Ψηφισμάτων εις μνήμην της αείμνηστης και  λατρεμένης μας  μητέρας.
Ο Θεός ας αναπαύει την   αγνή ψυχή της και  εκείνη  από εκεί ψηλά  θα μας βλέπει όπως ήθελε πάντα,  - αγαπημένους, -  και σίγουρα θα συναντήσει τον αείμνηστο και αγαπημένο της σύζυγο και πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟ, που τόσο πρόωρα έφυγε από  κοντά της.

Η ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΙΩΑΝΝΗΣ   ΚΑΙ   ΚΑΛΛΙΟΠΗ   ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ
+   Πρωτοπρεσβύτερος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ  ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΣ  ΝΙΚ.  ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ
Λατόμι 26/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου