Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



ΟΙ  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

ΚΑΙ Ο ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ



Με  κάθε εκκλησιαστική  τάξη και λαμπρότητα  θα εορτάσομε  και εφέτος με την δύναμη του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, την  Ιερά Πανήγυρη  της Κοιμήσεως Θεοτόκου Λατομιτίσσης.
      Οι προετοιμασίες για τον ευπρεπισμό του Ναού ολοκληρώθηκαν με κάθε επιτυχία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  μικροί και μεγάλοι ενορίτες προσέφεραν τις υπηρεσίες τους με προθυμία σε ότι χρειαζόταν για  τον ευπρεπισμό και καλλωπισμό της εκκλησίας μας.  «Αγίασον Κύριε τους αγαπώντας  την ευπρέπειαν του οίκου σου»
        Η Μεγαλόχαρη που είναι η προστάτιδα όλου του κόσμου μας έδινε δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι συμμετείχαν στις εργασίες του Ιερού Ναού μας. Ανακούφιση, ικανοποίηση, ευχαρίστηση, είναι αυτά που αισθάνεσαι όταν εργάζεσαι για την εκκλησία της ενορίας σου.      
       Φανερά συγκινημένος και με ευλάβεια ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης, ευχαρίστησε πρώτα την Υπεραγία Θεοτόκο που μας αξίωσε και φέτος να εορτάσομε την Κοίμηση της Παναγίας μας, και μετά τους συμμετέχοντας στην όλη προετοιμασία της ιεράς πανηγύρεώς μας.
        Μια ομάδα δυνατή γίνεται όλη η ενορία όταν πρόκειται να προσφέρει εργασία στην Παναγία μας. Ευχή μας αυτή η προθυμία και η αγάπη μεταξύ μας να μείνει αναλλοίωτη για πάντα. Και του χρόνου να μας έχει η Παναγία όλους γερούς και υγιείς.
Αναλυτικό ρεπορτάζ θα ακολουθήσει τόσο κατά τον πανηγυρικό εσπερινό όσο και κατά την κυριώνυμο ημέρα της πανηγύρεως του Ιερού Ναού μας, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου