Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ  5  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
 ΚΑΙ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 – 2015 ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ






















              Στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο  της ενορίας μας, σήμερα  Κυριακή 5 Οκτωβρίου  μετά το πέρας της  Θείας Λειτουργίας,  ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης  ετέλεσε τον  αγιασμό  επί τη ενάρξει των  δωρεάν μαθημάτων 2014 – 2015.



       Πολλοί μαθηταί, καθηγηταί και γονείς  προσήλθαν στην τέλεση του αγιασμού για να συμμετάσχουν στην έναρξη  των μαθημάτων που θα διδάσκονται αφιλοκερδώς  στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο  Λατομιτίσσης. 

Ο εφημέριος του Ναού π. Βασίλειος, φανερά κουρασμένος αλλά παράλληλα χαρούμενος απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και φέτος, έως ότου ολοκληρωθεί το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων. Περισσότερο επικεντρώθηκε στο θέμα των 30 Εκπαιδευτικών, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Ο π. Βασίλης ο οποίος  είναι ο δημιουργός και άγρυπνος φρουρός στην όλη διοργάνωση,  στην ομιλία του μετά το πέρας του Αγιασμού άρχισε με τις ευχές  και τις ευλογίες  που έχει η ενορία μας από τον Μητροπολίτη μας κ. ΜΑΡΚΟ,  και συνέχισε  απευθυνόμενος σε όλους  με  τα εξής λόγια: Εύχομαι καλή πρόοδο και δύναμη τόσο  στους  μαθητάς όσο και στους γονείς,  ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ονομάζοντάς τους ανιδιοτελείς στρατιώτες που θα αφιερώσουν κάποιο χρόνο  για να διδάξουν και φέτος τα μαθήματα στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο της Παναγίας Λατομιτίσσης.

Απευθυνόμενος  προς τους γονείς των παιδιών είπε ότι  πρέπει να έχετε άμεση   επικοινωνία   με τους   καθηγητές  να  μαθαίνετε  πως   πηγαίνουν οι επιδόσεις   των παιδιών σας. Επίσης   ζήτησε  να  διατηρούν τους  χώρους   καθαρούς όπως   διατηρούμε   καθαρά  τα σπίτια μας.  Η επικοινωνία με τους καθηγητάς   είναι   απαραίτητη και επιβάλλεται από όλους τους γονείς.

Κλείνοντας απευθύνθηκε σε όλους τους  διδάσκοντας τα μαθήματα τονίζοντας ότι καλό θα είναι πριν αρχίσουν το κάθε μάθημα να γίνεται προσευχή. Ας μη λησμονούμε το «Από Θεού άρξασθαι».

Τέλος σε όλους τους εγγεγραμμένους μοίρασε  το Πρόγραμμα των μαθημάτων, το οποίο παραθέτομε κατωτέρω.
Καλή χρονιά σε όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου