Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΧΙΑΚΑ ΠΕΝΘΗ



ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ 
ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ   
ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗ



Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2018, η ενορία της Παναγίας Λατομιτίσσης με βαθύτατη  θλίψη αποχαιρέτησε  τον εξαίρετο  συμπατριώτη μας, ευλαβή χριστιανό, φιλεύσπλαχνο, φιλάνθρωπο και μεγάλο ευεργέτη αείμνηστο 


ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗ


Ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Βασίλειος Φιλιππάκης εμφανώς συγκινημένος έψαλλε την νεκρώσιμο ακολουθία του τρισαγίου ύμνου μαζί με τους Ιεροψάλτες.

Ο πόνος, η θλίψη και η λύπη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων. Περισσότερο όμως στην αξιολάτρευτη αδελφή του κ. Κλαίρη Μισκή η οποία  παρέστη στο Τρισάγιο.

Παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου  κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο πρ. Δήμαρχος Χίου κ. Πέτρος Παντελάρας, εκ μέρους των Ομογενών της Αμερικής ο κ. Μάρκος Ανδριώτης και ο κ. Παντελής Λαμπρινούδης και  όλοι  οι καθηγηταί και οι  μαθηταί του Κουκουναρείου Πνευματικού Κέντρου.

Εις μνήμη του αείμνηστου το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Παναγίας εξέδωσε ψήφισμα το οποίο εδιάβασε ο εφημέριος π. Βασίλειος.  

Τον αποχαιρέτησαν ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού κ. Θεόδωρος Κουτσούδης, ο κ. Νίκος Φλάμος, ο κ. Στέλιος Βερβεράκης, και πολλοί καθηγηταί αλλά και μαθηταί αφήνοντας ένα λευκό λουλούδι εμπρός στην φωτογραφία του.

Μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας με πομπή ο εφημέριος πήρε την φωτογραφία του αειμνήστου μεγάλου ευεργέτη της ενορίας μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗ και την μετέφερε στην αίθουσα  του Κουκουναρείου Πνευματικού Κέντρου, εκεί όπου  θα είναι η θέση του δίπλα στους αείμνηστους γονείς του.

Οι σημαίες του Ναού έως την εξόδιο ακολουθία κυμάτιζαν μεσίστιες και οι καμπάνες ηχούσαν πένθιμα.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και ο μεγαλοδύναμος Θεός να χαρίζει δύναμη στην αξιολάτρευτη σύζυγό του Καλλιόπη, καθώς και στα αγαπημένα του  παιδιά και εγγόνια.

 Εκείνος από εκεί ψηλά θα βλέπει  ήσυχος και ήρεμος, τόσο την όμορφη οικογένειά του όσο και το έργο  που με την σκέπη της Παναγίας μας θα συνεχίζεται στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο  της Παναγίας Λατομιτίσσης.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου